Koibito




His name is Muhammad Danial and his mine.

Animax Carnival 2013



Selamat Sejahtera semua!
Jadi Diana ada pergi Animax Carnival pada 16 March lepas di Sunway Pyramid!

Memang best sangat sebab pukul 8 pagi dah kena bangun dan around 8.30 to 9 am tu Abang Fared saya ni dah kena ada di depan rumah dah dan kami bergerak dengan gembiranya ke Sunway Pyramid.
Kami sampai ke Sunway pada pukul 9.30 macam tu, ingatkan awal sungguh la kami ni. Rupanya seramai-ramainya dah beratur dekat depan!

Berapa jam kami tunggu pun tak ingat, tapi akhirnya dapat masuk juga dan kami dapat juga goodie bag untuk 500 pengunjung awal yang masuk.
Walaupun penat menunggu, tapi puas hati sebab dapat main semua game yang ada dan dapat banyak goodies! Sementara menunggu nak masuk tu pun dapat tengok banyak gelagat cosplayer yang wujud waktu tu, comel betul diorang. Dan kami sempat tengok artis jemputan diorang juga, si May'n.

Jadi macam tu la ceritanya. Terima Kasih kepada Abang Fared yang sudi pergi ke Animax Carnival ni dengan saya dan bawa saya ke sana. Harap tahun depan dapat pergi lagi!
Dan Abang Fared akan jadi mangsa lagi! oh yeah!

First Giveaway By Akma Liyana


(tekan banner huntuk join)

Assalamualaikum semua! Jadi kali ni Diana nak join Giveaway yang ohsem ni!
Sebab apa dia awesome? Kau nampak ada misai dekat banner tu. haaa~

Apa-apa pun, Diana nak beritahu juga la yang sebenarnya Diana ada sponsor dodol Diana untuk Giveaway ni! Dan tukang sponsor buleh join juga jadi saya join lah.
Kalau dapat menang review blog pun dah cukup bertuah dah, terigin nak ada orang review blog ni.
 Dudel yang Diana nak sponsor,

Bukan yang dekat atas ni 

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob