A Trip To Perak


Assalamualaikum Minna-san,

16 November 2012

Fuyoo, saya ni dah tak update blog untuk beberapa hari sebab pada 16-18 November haritu saya ke Perak dengan family. Dan berita gembira ini telah ku sebarkan pada teman lama ku yang menetap di Ipoh, dengan tak sabarnya lepas sampai hotel je terus contact diorang ni ajak keluar.

Ini Mason, Kenji dan saya.

Waktu ni dah pukul 12 malam macam tu, jalan dekat ipoh kosong takda orang langsung dan biasalahkan ipoh ni punya traffic light punyalah berlambak, jadi dekat setiap traffic light yang kaler merah, kami meng-snap gambar kami didalam kereta.



Disebabkan Mason dah tak larat nak drive, kami stop lah di restoran ini.

Picture credit to Kenji.

Gohoho, saya ni malas nak menaip dah dan kalau nak cerita satu-satu tempat yang kami dah pergi memang takkan habis nak menaip jadi inilah dia. Gambar ni semua di ambil pada 16 November dan 17 November kami ada keluar lagi, tapi gambar takda. Jadi Mason and Kenji, thank you so much for everything and untuk this awesome night juga! Sudah berapa tahun terpisah akhirnya jumpa balik! BTW Mason tengah STPM dan Kenji tengah SPM so GOODLUCK you two 

17 November 2012


 Pada pagi Sabtu ni family ku sempat terbang ke Cameron Highlands, gambar ada banyak tapi malas nak edit jadi ini saja yang ada. Dalam gambar first tu ada saya dan adik. Dan gambar nombor dua tu pula ada adik lelaki ku Hakim.


Gambar di ambil dekat daun-daun teh oleh alongku. Okay, tamat dah. Terima Kasih sebab baca!

No comments:

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob