Diwali 2012


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Jadi pada 13 November 2012 yang lepas saya dijemput ke open house teman baik saya Sha. Sepatutnya malam tu ada open house di rumah Kelly juga, tapi si Nickie terpaksa balik rumah. Tak dapat nak merasa muruku dekat rumah Kelly...

Kelly jadi duta makanan ni kejap

Haa dan bila cakap pasal Kelly ni, dia ada bagi kami pinjam set baju Punjabi dia! memang best betul, siap dapat pakai benda yang dekat dahi tu lagi (tak tahu nama) dan jangan risau, benda tu hanya untuk tambah bling-bling pada kami sahaja.



Baju dia cantik-cantik betul, kalau tengok saree dia lagi rasa macam nak menangis saja.


Yang sebelah kanan tu tuan rumah, si Sha.


Ni idea Kelly, apa benda kami buat pun taktahu

Ini sajalah gambar kami berempat yang sempat di ambil dan juga yang elok rupanya (yang lain semua fail)

Jadi saya nak ucapkan terima kasih pada Sha kerana menjemput kami ke rumahnya (Sha, tell ur mom thank you juga. Her cooking memang the best) dan terima kasih pada Kelly kerana tunjuk rumah Sha dan juga bagi kami pinjam baju gorgeous ini. Terima kasih pada Nickie kerana jadi driver kami dan terima kasih pada anda kerana membaca post ini

Message to Glory: sorry you can’t come, jangan risau i tak curang. i still love you

No comments:

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob