Open House, August 2012

Pada 31 August 2012 lepas, adik ku Farah Erina ada buat open house untuk kawan-kawan dia di rumah dan saya pun join sekali lah dengan menjemput beberapa orang kawan datang dan disebabkan dah jemput diorang ni last minute, hanya 3 orang sahaja yang muncul.


Inilah mereka, Glory, Sha dan Nickie. Dan harini juga kami ambil chance buat surprise party untuk si Glory yang umur telah pun mencecah 19 tahun pada 28 August . Penatlah aku ni dengan Nickie lari ke kedai cake untuk beli cake dia, nasib senang nak pilih cake sebab minah ni makan apa-apa cake pun, but her most favorite has to be something yang ada kena mengena dengan chocolate so we bought this Chocolate Moose for her.


Kami keluarkan cake masa Glory sedang rancak bersembang dengan Sha dan disebabkan minah ni sedikit kelam-kabut... actually dia terlampau kelam-kabut  jadi masa kami nyanyi ramai-ramai lagu birthday untuk dia, dia tekejut separuh mati dan terus capai bekas tisu tu dan tutup muka sebab malu. But I saw her teary eyes behind those glasses, tak tahu lah teary ataupun mata dia memang sparkle tapi dia masih terharu lah.


Also if you guys wanna know lah kan, Glory, Nickie and I ni bestfriend. Apa jadi pun kami mesti bertiga. Dan untuk semua gambar ni credit goes to my one and only En. Zarin Anas. Walaupun dia tersalah guna lense waktu ni dan hanya dapat tangkap gambar separuh-separuh, gambar yang dia ambil masih cantik dan bermakna.

Dan terima kasih kerana baca sampai ke penghujung! bye bye bye~

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob