Second Introduction

Hello semua, jadi nama saya Diana dan saya ni boleh dikatakan tak le baru sangat dengan blogger ni. Dulu pernah ada satu dua blog tapi lepas tu delete kerana kemalasan ku yang tahap karma ni untuk meng-update blog lama. Jadi sekarang ni mood untuk menaip datang balik jadi harap-harap dapat lah ku buat beberapa kenalan baru dari sini.

Sebelum itu, hendaklah ku beritahu sedikit sebanyak tentang diri ku dan kerana kemalasan untuk menaip panjang-panjang pasal diriku, telah ku pendek kan semuanya dalam bentuk point:

1. Minat melukis
2. Cepat bosan
3. Nak cari kawan baru

habis dah.

No comments:

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob