What's In My Coffee.

Hello Minna-san, and so I just started a new drawing request thread in a forum that I’m currently active and so this morning rasa bersemangat lah untuk siapkan request diorang ni but suddenly kemalasan dan mengantuk melanda diriku dan mata ni rasa berat sangat. So i walked to the kitchen and made myself a cup of coffee lepastu jalan balik ke laptop lah.

Dan saya ni duduk dibawah dan masa nak letak cawan ni memang kena tunduk lah kan dan masa bersemangat tunduk nak letak cawan ni tiba-tiba muka ku ini being covered with nescafe dan habis sofa semua kena coffee ni.


Dan rupa-rupanya binatang ni terbang masuk ke dalam coffee ku yang sepatutnya terletak rapi di rambut ku.
Habis patah semua serpih-serpih benda tu ada lagi dalam cawan dan dengan malasnya terpaksalah ku seretkan balik kaki ni ke dapur dan buat nescafe lagi sekali.

No comments:

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob