Lukisan Tim-san


Haa! Lepas letak tutorial si Tim-san terus berkobar-kobar nak melukis. 
Walaupun dia tak faham bahasa melayu tapi sanggup translate. Comel betul budak ni.
Dan ini lah lukisan-lukisan yang telah dia lukis.

Ini lukisan dari tutorial.


Ini beberapa lukisan random dari dia, yang tak pakai baju ni comel betul!

Ini untuk kawan dia, Lee

Ini dia tengah cuba warnakan rambut base on tutorial rambut saya tu.
Baru first attempt dah pandai dah.

Dan ini lukisan yang paling disayangi. Dia lukis gambar dia dengan Diana ni haa~ Comel betul!

So, thank you Tim-san and keep up the good work!
Can't wait to see more of your drawings 



3 comments:

Dunia Wilma said...

Comelnya ^_^

Cik Pensil said...

wahh .. bersungguh budak tu . dia ada blog? terigin nak tgk :)

dianaayob said...

@Cik Pensil memang bersungguh2 pun dia. Blog dia tak ada lah Cik Pensil, sepatutnya ada buat tapi dalam sehari dah delete. tak tahu kenapa >_<

Copyright 2013 © Designed by Diana Ayob